Hlavní obsah

Herec Vince Vaughn plánuje svatbu, nemůže se dočkat rodinného života

Herec Vince Vaughn (39) plánuje svatbu se svou snoubenkou Kylou Webberovou. Sám o sobě také prozradil, že kvůli svatbě docela vyšiluje a nemůže se už dočkat, až bude v chomoutu.

Foto: Profimedia.cz

Vince Vaughn už se nemůže dočkat vlastní svatby.

Článek

Vaughn, který vytvořil komediální dvojici s Owenem Wilsonem ve filmech Starsky & Hutch či Nesvatbovi a se svou bývalou přítelkyní Jennifer Anistonovou si zahrál v komedii Rozchod!, se ve svých devětatřiceti letech rozhodl usadit. Svou přítelkyni, která pochází z Kanady a živí se jako realitní makléřka, požádal romanticky o ruku letos na Valentýna.

Na rodinný život se těší tak, že se nemůže svatby dočkat. "Potkali jsme se díky mému příteli, to bylo milé. A ona se nepohybuje v herecké branži, což je dobré. Jsem prostě nadšený. Všechno se teď změní. Dost z toho vyšiluju," citoval bývalého pana "Nesvatbu" internetový magazín Contactmusic.

"Je to poprvé, co opravdu chci mít děti. Ve své kariéře jsem měl štěstí, ale můj život byl jen o ní, a to příliš dlouho. Takže vás to znudí. Najednou jste připravení na to, že váš život bude o druhých lidech a o dalších věcech," přiznal nedávno Vaughn časopisu People.

Datum svatby Vaughna s Webberovou zatím nebylo stanoveno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám