Hlavní obsah

Ani nemoc nebrání Marku Ebenovi ve štěstí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor a muzikant Marek Eben (51) onemocněl trombózou, i přesto však považuje letošní rok za velmi úspěšný. Se skupinou Bratři Ebenové získali v žánrové kategorii a za videoklip roku dva Anděly a vytvořili hudbu k novému seriálu Poste restante.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Marek Eben je prý i přes problémy s trombózou velmi šťastný.

Článek

"Pro mě a pro kapelu je tento rok velmi šťastný. Vydali jsme po šesti letech nové CD, dostali jsme žánrového Anděla, Anděla za klip, co bychom si ještě víc mohli přát?" svěřil se Eben Korzu. Jediné, co Markovi trochu pokazilo jinak úspěšný rok, je trombóza. Ale i ta už mu prý přijde normální.

"Mám sice v noze trombózu, ale jde to. Je to choroba, která s určitým věkem přichází, takže už jsem si zvykl. Každou chvíli akorát přibude nějaká nová variace," tvrdí se smíchem. Kromě nemoci je ale v osobním i pracovním životě se vším spokojen a nechce nic měnit.

"Nechci to zakřiknout, ale prožívám úžasné období. Natočili jsme s kapelou hudbu k televiznímu seriálu Poste restante, který režíroval Karel Smyczek. A je to pro nás úplná novinka. Hudbu k seriálu jsme totiž ještě nikdy nedělali," prozradil Eben.

Letos poprvé odmítl moderování pořadu České televize Duety …když hvězdy zpívají. Údajně proto, že je sám zpěvák a trhalo by mu uši, kdyby účinkující zpívali falešně. Dvojici s Terezou Kostkovou tak místo něj vytvořil moderátor Aleš Háma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám