Hlavní obsah

Bartošová je po operaci, lékaři tají Pomejemu výsledek

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Jiří Pomeje (43) se klepe strachy. Lékaři mu po telefonu nechtějí říct, jak operace osmicentimetrové cysty u Ivety Bartošové (43) dopadla. "Celou noc jsem nespal, mám šílený strach a jsem jak na trní," řekl Novinkám Pomeje.

Článek

"Vím, že je Iveta po operaci, nic víc. Šla dnes první na řadu, budili ji v 5:30 ráno. Zkoušel jsem jí ještě volat, ale už byla vypnutá," řekl Novinkám Pomeje.  O zdravotním stavu Bartošové po operaci cysty ale neví nic. "To je právě nejhorší. Lékař mi po telefonu nechtěl nic říct. Bylo mi řečeno, že mi vše řeknou osobně, ať přijdu ve dvě hodiny odpoledne," vysvětlil Pomeje.

Herec a producent má proto velký strach. Celou noc nezamhouřil oka. "Klepu se strachy. Bojím se, že to mohlo dopadnout špatně. Jinak by mi přeci do telefonu řekli : vše dopadlo skvěle, pane Pomeje," dodal.  

Bartošová ležela deset dní se zánětem dutiny břišní a ledvin na soukromé klinice GHC. Lékaři diagnostikovali také rozsáhlou cystu. Zpěvačka absolvovala náročná vyšetření. Lékaři určili, že operace osmicentimetrové cysty je nezbytná. Proto byla převezena v úterý do pražské nemocnice v Podolí, kde ji dnes operovali.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám