Hlavní obsah

Elton John bude muset adoptovat se synem i jeho otce

Kyjev

Otec ukrajinského chlapce, kterého by Sir Elton John (62) velmi rád adoptoval, souhlasí s tím, že by si slavný zpěvák jeho patnáctiměsíčního syna odvezl do Anglie. Ovšem jen pod podmínkou, že on pojede také. Rozhodl se totiž, že větší šanci dostat se k velkým penězům už mít v životě evidentně nebude.

Foto: Reuters

Elton John a malý Lev, kterého chce zpěvák adoptovat.

Článek

Elton John a jeho partner David Furnish se s chlapečkem jménem Lev seznámili během srpnové návštěvy ukrajinského sirotčince. Chtěli jej hned z Makejeva, kde se sirotčinec nachází, odvézt do Anglie. Jenže na Ukrajině je zákonem zakázáno, aby homosexuální pár vychovával děti. Takže se proslulá dvojice musela vzdát svého snu, že by se mohli Elton a David stát rodiči Lva.

Pak už šlo vše velkou rychlostí a příběh začal připomínat jihoamerickou telenovelu. Matka chlapce, alkoholička Marina, chtěla svého syna zpět do péče. Na to se ozval otec Lva Sergej a prohlásil, že v jeho životě chce také hrát svou roli. Sergej pak prosil Johna a Furnishe, aby se o chlapce postarali a pomohli mu uniknout ze života v chudobě.

"Nejsem proti myšlence, že by se Elton stal opatrovníkem mého syna. Rád se s ním sejdu a promluvím si s ním o tom. Nevadí mi, když můj chlapec pojede do Velké Británie, aby byl s Eltonem - pod podmínkou, že budu moci jet taky, abych se o něj postaral," uvedl otec.

Pokud by snad někdo pochyboval o čistotě jeho úmyslů, dá mu za pravdu Sergejův citát, který doslova prolétl světovými médii: "Vím, že je Elton bohatý. Možná by mohl Marině, mně a chlapcům pořídit byt, abychom mohli být zase rodina. To by bylo ideální. A kdyby mi Elton koupil i obchod s obuví, bylo to skvělé."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám