Hlavní obsah

Miluše Bittnerová si pořídila obrovskou ovci, říká jí Pepina

Novinky, Barbora Vaníčková

Miluši Bittnerovou znáte z role vrchní sestry Elišky v seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Z toho, že by měla někomu doopravdy zachraňovat život, má prý Miluše hrůzu, zato se ale snaží pomáhat jinak, a tak svolala další kolegy, aby společně podpořili dětský domov v Nymburku.

Foto: Archiv , Novinky

Herci, kteří přijeli projekt podpořit společně s ovečkou Pepinou

Článek

Herci Jarka Obermaierová, Kristina Bastienová Kloubková, Petr Vágner a Martin Holec přijeli v pátek 2. října na autogramiádu, která odstartovala charitativní akci Den s Pepinou. Miluše Bittnerová vysvětluje: “Poprosila jsem své kamarády, aby mi pomohli. Autogramiáda odstartovala prodej placek s ovečkou Pepinou, která je maskotem celé akce a upozornila na to, že 14. října proběhne v Nymburku celodenní kulturní program Den s Pepinou.“

Foto: Archiv , Novinky

Miluše Bittnerová moderuje autogramiádu k akci Den s Pepinou

Foto: Archiv , Novinky

Petr Vágner má jistě mnoho malých i velkých obdivovatelek

Miluše sama prý byla jako teenager pěkné éro, a tak puberťákům rozumí. „Jako malá jsem se nemusela moc učit, měla jsem skvělé známky a šlo to samo. V pubertě se ze mě ale stalo zvíře. Měnila jsem názory, jeden den jsem věřila buddhismu, druhý se vrhala do černé magie. Jsem ale ráda, že jsem si všechno zkusila a teď vím, že můžu být v klidu,“ vypráví s úsměvem.

Během Dne s Pepinou vystoupí divadlo Aha, pro teenagery je nachystán koncert skupiny Nightwork a večer koncert hvězd. Na koncertě vystoupí Eva Pilarová, Petra Janů, Monika Absolonová, Hana Křížková, Roman Vojtek, Vlasta Horváth, Pavel Batěk se skupinou The end of Colours a mnoho dalších. Výtěžek z celého dne je v rámci sbírky věnován dětskému domovu v Nymburku na výstavbu dětského hřiště.

Foto: Archiv , Novinky

Akce se zúčastnila i Jarka Obermaierová

Foto: Archiv , Novinky

Kristina Bastienová Kloubková, Martin Holec a Miluše Bittnerová během autogramiády

Foto: Archiv , Novinky

Společná fotka s dětmi z Nymburského domova

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám