Hlavní obsah

Sexy symboly Šimůnka a Pavelkovou okradli, přišli o padesát tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha/Horní Bečva

Idola dívčích srdcí Mirka Šimůnka (31) a sexbombu Romanu Pavelkovou (24) okradli. Nezaplatili jim za vystoupení na diskotéce v Horní Bečvě a herec s modelkou tak přišli o padesát tisíc korun. Málem došlo i na pěsti.

Článek

"Mirek byl hodně naštvaný a rozvášnil se tak, že to chtěl majitelům vysvětlit ručně. Bohužel jich na Mirka přišlo víc, dorazili i vyhazovači a já teda rozbitý ciferník mít nechtěla," řekla Novinkám Pavelková. "Akce byla daleko od Prahy, o to to bylo horší," vysvětlila Romana.

Silikonová modelka se dala dohromady s Mirkem Šimůnkem a Dominkou Mesarošovou. S připraveným programem objíždí kluby a diskotéky po celé České republice. "Běžná praxe je, že mi klub vyplatí honoráře pro celý tým na místě po akci. V Horní Bečvě to bylo poprvé a doufám i naposledy, co se tak nestalo," vysvětluje Pavelková, která vystoupení na diskotékách organizuje.

"Jde o večírky, které Mirek moderuje, já je organizuji a zároveň vystupuji. Jednou z hvězd je také Dominika Mesarošová. Jako modelka jsem stále žádaná, ale víc už se chci věnovat organizování. Myslím, že mi to jde a na mole nechci běhat do čtyřiceti," dodala studentka Vysoké školy finanční a správní. "Titul Bc už mám. Teď makám, aby ze mě byla inženýrka," dodala Romana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám