Hlavní obsah

Zuzana Belohorcová: Bojím se o život svého partnera

Novinky, Jakub Kynčl
Lindos

Stejně jako začíná moderátorka Zuzana Belohorcová pomalu nabírat na těhotenských křivkách, roste i její strach o partnera Vlastu Hájka, se kterým dítě čeká. Hlavním důvodem je jeho plán na koupi automobilu Porsche Carrera GT, který chce do ČR importovat z USA. Populární moderátorka se bojí, aby její přítel nezašel s láskou k adrenalinu tentokrát až moc daleko.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Vlasta Hájek mluví cosi o světlých zítřcích. Nejdříve by se ale měl krotit na silnicích.

Článek

Zuzana Belohorcová prožívá nejkrásnější týdny svého života. Se svým přítelem čeká pravděpodobně holčičku, kterou chtějí pojmenovat Salma. Tím by mohla vzniknout vzhledem ke jménu jejího partnera kuriózní kombinace Salma Hájek.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

O romantické chvíle neměli Belohorcová s Hájkem na Rhodosu nouzi.

Ačkoliv svatbu během Zuzčina těhotenství pár neplánuje, vztah si zatím oba pochvalují. Kdykoliv je čas, odjíždějí někam na dovolenou a Zuzčiny výjimečné dny si užívají. Poslední dny zamilovaný tráví pár se svými přáteli na romantickém řeckém ostrově Rhodos v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Iberostar Lindos Imperial. Teploty se stále ještě dostávají přes 30 stupňů, ale ani to Zuzce nekazí apetit.

"Stále něco jí, touhle rychlostí bude za chvíli dvojnásobná," smál se Hájek, který své milé přidělává mnoho vrásek na čele. Rozhodl se, že si ze Spojených Států přiveze automobil, který se po českých silnicích pohybuje zatím jen ve dvou exemplářích - Porsche Carrera GT. Vůz, který dokáže akcelerovat z nuly na 200km/h za 9,9 sekundy, je však noční můrou jeho těhotné partnerky.

"Vlasta je takový blázen, miluje rychlou jízdu a vše, co obsahuje pořádnou dávku adrenalinu. Samozřejmě se bojím, že se mu něco stane, ale věřím, že bude rozumný a uvědomí si, že už brzy na něj nebudu čekat jen já, ale i naše dítě," uvedla Belohorcová. Sama ale dobře tuší, že jeho vášeň pro rychlé motory, kterou ukájí se svou partičkou Scuderia Boys, je zcela nezkrotná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám