Hlavní obsah

Sisa Sklovska: Kvůli šatům tři roky sbírala paví péra

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gabriela Wolfová

Zpěvačka Sisa Sklovska (43) překvapila na křtu své nové desky luxusní róbou ozdobenou pravými pavími péry. Kvůli nim na šaty čekala tři roky. Nechtěla pávy zaživa oškubat.

Článek

"Tři roky jsme s maminkou návrháře sbírali na jejich zahradě paví péra. Přeci bychom ty chudáčky neškubaly zaživa. Výsledek myslím stojí za to. Z šatů jsem nadšená," řekla Novinkám zpěvačka Sisa Sklovska. Na Žofině v nádherné róbě zářila. Akce kvůli šatům ale začala asi o hodinu později, protože se Sise utrhlo ramínko a tak měl návhář co dělat, aby ho rychle přišil a Sisa mohla vyrazit do sálu.

Sklovska netradičně pojala i slavnostní křest svého nového alba s názvem Kouzlem spoutaná. Nekřtilo se šampaňským ani Sisovicí, jak většina hostů čekala. Zpěvačka si pozvala na pódium kamaráda, kněze Jiřího Veighta, který cédéčko polil mešním vínem.

Během večera Sisa zazpívala několik písní, zatančila si s Felixem Slováčkem nebo textařem Pavlem Vrbou. Slavnostním křtem provázel Jan Čenský.

Reklama

Výběr článků

Načítám