Hlavní obsah

Moderátorka Klára Doležalová: komplikace po porodu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Klára Doležalová (35) strávila po narození dcery Mii v porodnici dlouhých 17 dní. Holčička se narodila předčasně a porod byl velmi komplikovaný. Ve čtvrtek krátce po druhé hodině odpoledne moderátorka s dcerou porodnici opustila.

Článek

Pro moderátorku a sedmnáctidenní holčičku Miu si do pražské porodnice u Apolináře přijel manžel Miodrag Maximovič s prvorozennou dcerou Natálkou. Moderátorka dostala za druhou dceru nádhernou květinu a luxusní dárek. "Dostala jsem velmi luxusní starožitný šperk, dojalo mě to k slzám," řekla Novinkám moderátorka.

Mia se narodila předčasně, Klára porodila císařským řezem. Holčička po narození vážila 2, 250 kilogramu, kolik měřila se nedalo určit. Lékaři Miu nechtěli natahovat.  I když byla velmi drobná,  neputovala do inkubátoru. Stačila vyhřívaná postýlka. Bohužel po několika dnech se dostavily komplikace a malá Mia onemocněla žloutenkou. To byl důvod, proč moderátorka  s dcerou zůstaly v porodnici celých 17 dní.

"I s první dcerou jsem byla v porodnici 14 dní. Teď to bylo kvůli žloutence ještě déle. Dceru pravidelně kojím a roste jako z vody," prozradila Novinkám moderátorka. "Mia je už v naprostém pořádku a jsme šťastné, že  jedeme domů," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám