Hlavní obsah

Woody Harrelson se stal kvůli problémové pleti veganem

Woody Harrelson (48) se stal veganem ne kvůli odporu k zabíjení zvířat, ale kvůli problémové pleti v mládí. Už více jak dvacet let tak nejí maso a mléčné výrobky. V poslední době dokonce jí jen syrové potraviny.

Foto: Profimedia.cz

Woody Harrelson už více než dvacet let nejí maso ani mléčné produkty.

Článek

"Je to už přes dvacet let, co jím takhle. Dřív jsem si dával hamburgery a steaky, ale dost mě to ničilo. Tak jsem se jich musel vzdát. Nejdříve jsem vyřadil mléčné výrobky. To mi bylo asi tak čtyřiadvacet a měl jsem strašnou akné a pořád zahleněný nos. Potkal jsem nějakou dívku a ta mi řekla, ať prostě zkusím přestat jíst mléčné výrobky. Za tři dny prý uvidím, jak se mi pleť lepší. A měla pravdu," řekl Harrelson reportérům listu Maxim.

Představitel Larryho Flinta není jediný hollywoodský herec, který tvrdí, že mu veganismus přidal na kráse.

Bývalá hvězda seriálu Pobřežní hlídka, Pamela Andersonová, se nedávno přiznala, že se jí podařilo zhubnout a dostat se do formy díky tomu, že přešla na veganskou stravu. Také začala chodit na dlouhé procházky s místním pastorem.

"Nikdy jsem nedržela diety, ale teď jsem začala vařit veganská jídla a myslím, že mi to pomáhá. Ráno chodím na procházky s pastorem. Vím, že to ode mě zní dost legračně, ale je to tak. Mluvíme o Bohu a procházíme se," přiznává Pamela Andersonová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám