Hlavní obsah

Tereza Pergnerová se rozešla s otcem dcery Natálky

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Tereza Pergnerová (35) se rozešla s dlouholetým přítelem a otcem osmnáctiměsíční dcery Natálky Jiřím Chlebečkem (39). Před třemi dny se odstěhovala ze společného domu v Kunraticích. Exkluzivně to potvrdila Novinkám.

Článek

Tereza Pergnerová je vyzáblá na kost. Nervy z rozchodu s Jiřím Chlebečkem udělaly své. "Jídlo k životu zas tak nepotřebuju," říká.  Moderátorská hvězda se od dlouholetého přítele před třemi dny i s devítiletým synem Samuelem a osmnáctiměsíční Natálkou odstěhovala. Kvůli dětem zůstala v Kunraticích. Pronajala si byt za osmnáct tisíc měsíčně.

"Ano je to pravda, víc neřeknu. Prosím neptejte se mě, je to velmi čerstvé a bolestivé. Na žádné další otázky ohledně rozchodu neodpovím," potvrdila Novinkám exkluzivně rozchod Pergnerová.

Na prvním místě jsou pro ni teď děti Samuel a Natálka. Je matkou na plný úvazek, do práce se jen tak nevrátí. "Nemám chůvu a ani nechci. S dětmi jsem celé dny a jsem tak šťastná," říká Tereza. Peníze jí nechybí. "Z mateřské, kterou mám sedm tisíc měsíčně, bych těžko vyžila. Léta jsem tvrdě makala a mám peníze našetřené. Taky beru tantiemy za tátu, který bohužel už mezi námi není," vysvětluje.

Do budoucna se ale nabídkám nebrání. "Zatím mě nic nenadchlo. Pokud by přišla nabídka, ze které bych si sedla na zadek a nemyslím tím finančně, nebránila bych se," dodala Pergnerová, která se mediální pozornosti vyhýbá. Jedinou nabídkou, kterou za dlouhou dobu přijala, bylo pozvání do talk show Jana Saudka na TV Barrandov. "To se odmítnout nedalo. Hrozně si ho vážím," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám