Hlavní obsah

Hvězda seriálu Ulice Ilona Svobodová ukázala zadek

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Skoro padesátiletá herečka Ilona Svobodová (49) si vyzkoušela roli modelky. A troufla si na pořádně odvážný model. V síťovaných průsvitných šatech poodhalila své pozadí.

Článek

"V jejím věku je pořádně odvážná," řekl Novinkám host charitativní módní přehlídky. Hlavními hvězdami módní show byly herečky ze seriálu Ulice, které se kvůli charitě předvedly v roli modelek. Vedle Ilony Svobodové předváděla také Hana Maciuchová, Šárka Ulrichová nebo Ljuba Krbová. Všechny ale zvolily výrazně decentnější modely.

Na závěr galavečera se dražilo pět předváděných modelů. Do dražby se zapojila i herečka Tereza Brodská nebo ředitelka marketingu televize Nova Míla Nováková, která zastupovala nadaci Nova. Ta nakonec jeden z modelů vydražila. Zaplatí za něj 103 tisíc korun.

Výtěžek 277 tisíc korun poputuje občanskému Sdružení Bílý kruh bezpečí, který pomáhá například obětem stalkingu, tedy nebezpečného, úmyslného a dlouhodobého pronásledování. A to je téma, které je seriálu Ulice velmi blízké. Hlavní hrdinka Jitka Farská v podání Ilony Svobodové totiž stalking v seriálu prožívá na vlastní kůži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám