Hlavní obsah

Ilona Csáková porodila předčasně syna Daniela

– Praha/Brno
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvačka Ilona Csáková (38) včera v 11.30 porodila předčasně syna Daniela. Chlapeček váží 2,75 kilogramu a měří 50 centimetrů. Otcem miminka je její o rok mladší partner Radek Voneš.

Článek

Malý Daniel Voneš přišel na svět o dva týdny dříve, zpěvačka měla termín porodu plánovaný na začátek října. Ilona i Daniel jsou v pořádku. "Jsem šťastná a pyšná máma, můj syn je megafešák," rozplývá se Csáková, která ve svých osmatřiceti letech porodila prvního potomka.

Csáková rodila v brněnské porodnici. Před měsícem se natrvalo do Brna přestěhovala za svým přítelem Radkem Vonešem, který pracuje jako vedoucí výroby ve strojírenské firmě. Návrat do pracovního procesu Csáková v brzké době neplánuje.

„Moje hlavní role je teď role matky. Showbusiness dělám už šestnáct let a ráda si od něj odpočinu. Nějaké peníze mám našetřené a také na to nejsem sama," říká populární zpěvačka.

„Miminko beru jako dárek k narozeninám, které mám 1. října," řekla před časem Csáková. Teď už čeká jen na svatební zvony. Před časem prohlásila, že na psí knížku žít nechce a svatba přijde hned po narození miminka. S Vonešem chodí Ilona více jak rok.

Reklama

Související témata:

Související články

Ilona Csáková: S nevěrou se nikdy nesmířím

Ilona Csáková (38) přiznala, že nevěru v partnerském svazku netoleruje a nikdy se s ní nesmíří. A pokud cítí zradu, pustí se do boje klidně i s partnerem nebo...

Výběr článků

Načítám