Hlavní obsah

Jacksonovo tajné dítě bude hrát svého otce v biografickém filmu

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

O pětadvacetiletém Omeru Bhattim se říká, že je tajným dítětem nedávno zesnulého krále popu Michaela Jacksona. Dokonce i celá Jacksonova rodina k němu tak přistupuje a tuto domněnku se ani trochu nesnaží vyvrátit. Bhatti byl vybrán jako osoba, která by měla Jacksona ztvárnit v jeho mladých letech v biografickém filmu, který se bude natáčet v příštím roce.

Foto: Profimedia.cz

Omer Bhatti (zcela vlevo) seděl na vzpomínkovém koncertu v první řadě a nyní možná ztvární Jacksona ve filmu.

Článek

Omer Bhatti nese až nápadně velké množství podobných rysů se svým domnělým otcem Michaelem Jacksonem v jeho mladších letech. Ne nadarmo se Bhatti živí jako tanečník a často si vydělával právě napodobováním Jacksona a jeho tanečních kroků.

Má se za to, že sám Jackson řekl svým přátelům a rodině, že je pětadvacetiletý Bhatti jeho synem pocházejícím z krátkého románku se zaměstnankyní Piou. Mladý tanečník, jehož rodina žije v Norsku, seděl na slavnostním koncertu na počest Michaela Jacksona v první řadě hned vedle jeho sestry Rebbie.

Podle deníku Sun bude Bhatti hrát Michaela Jacksona ve filmu, který bude pojednávat o jeho hvězdném vzestupu v osmdesátých letech dvacátého století. Blízký zdroj pro britský deník uvedl, že Michaelův příběh od dětství až po jeho první velké úspěchy je ohromující a je to to, co jeho rodina chce, aby se vědělo a šířilo.

Údajným zneužíváním dětí se film zabývat nebude

"Rodina cítí, že by fanoušci chtěli vidět dramatický příběh o své ikoně. Budou chtít zpracovat jeho dětství a zaměřit se na chvíli, kdy se začal stávat slavným. Celá Jacksonova rodina má k Omerovi blízko, stejně tak jako měl i Michael. Je to fantastický tanečník a oni by opravdu moc chtěli, aby hrál ve snímku dospělého Michaela," dodal zdroj.

Bhatti údajně zůstává s Jacksonovou rodinou v USA už od červnové smrti zpěváka. Je dost možné, že si bude chtít zaplatit DNA test a jednou pro vždy ukončit spekulace o tom, zda je opravdovým synem popové ikony.

Nový film by se měl zaměřit na úspěch alb Off The Wall, Thriller a Bad. Rozhodně se však prý nebude zabývat obviněním Jacksona ze sexuálního zneužívání dětí. Natáčet by se mělo začít v roce 2010.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám