Hlavní obsah

Finalistka Miss ČR se vdala na show DJ Tiësta, slavilo 15 tisíc svatebčanů

Novinky, Jakub Kynčl, Gabriela Wolfová
Praha

Finalistka Miss ČR 2004 Běla Šarayová (24) uskutečnila svůj šílený nápad. Vdala se za podnikatele Romana Valentu (33) na ploše O2 Areny jen pár minut před vystoupením holandského DJ Tiësta. Veselku pak slavila s patnácti tisíci fanoušky nejslavnější osobnosti světové taneční scény.

Foto: Novinky

Běla Šarayová a Roman Valenta se vzali na vystoupení DJ Tiësta

Článek

Modelka si vzala za manžela dlouholetého přítele, podnikatele a bývalého velmi úspěšného modela  Romana Valentu. Přijala partnerovo příjmení. V občance tak bude mít jméno Běla Valentová. „Bavil nás nápad, že s námi svatbu oslaví patnáct tisíc návštěvníků,“ řekli Novinkám novomanželé, kteří jsou velkými fanoušky taneční hudby.

Foto: Novinky

Běla Šarayová a Roman Valenta se vzali na vystoupení DJ Tiësta

Svatbu pomohla Běle a Romanovi zrealizovat modelka a PR manažerka Eva Jasanovská s přítelem Jiřím Pokorným, promotérem velkolepé akce. Modelka řekla své "Ano" před pódiem na ploše Sazka Areny v šest hodin večer.

Krátce před jedenáctou hodinou v noci pak novomanželé pozdravili na patnáct tisíc fanoušků a na plátnech se promítal záznam ze svatby. Svatební párty se pak konala ve VIP části, v jednom z párty boxů. DJ Tiësto přišel novomanželům osobně poblahopřát.

Místo svatby spojené s davem tancechtivých lidí však novomanželé svým blízkým tajili skoro až do samotného konce. "Ten nápad se nám strašně líbil a nechtěli jsme to doma říci tak dlouho, jak to jen bylo možné, aby to bylo opravdu co největší překvapení," řekla Novinkám ještě před svatbou Běla, tehdy ještě Šarayová.

"Běla je neuvěřitelný nadšenec. Svatba na pódiu při takové akci je něco, co by podstoupil asi tak jeden člověk z tisíce a možná ani to ne. Jenže ona byla tou myšlenkou nadšená od prvního momentu a nemohla se toho dočkat. Pravda, kdo může říci, že mu na svatbě hrál nejznámější DJ na světě?" glosoval pro Novinky svatbu jeden ze svatebčanů. 

Finalistka Miss ČR 2004 Šarayová se s Valentou seznámila na zahraniční dovolené, žijí spolu pět let a společně začínají i podnikat. Do Čech mají v plánu přivézt novou módní značku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám