Hlavní obsah

Eva Aichmajerová kšeftuje s šestnáctidenním synem

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Eva Aichmajerová (30) nechce ukázat nedávno narozeného syna Michaela. Důvodem je nová kniha jejího manžela. Kvůli její publicitě ho ukáže až na velkolepém křtu.

Článek

"Mého Míšu zatím neukážu. Syna představím až 1. října v Café Café na křtu nové knihy svého manžela," řekla Novinkám Aichmajerová. Její manžel René Decastelo napsal knížku pro děti Dům - Velká bitva s Omany. Kvůli publicitě a tudíž větším prodejům knihy moderátorka svého šestnáctidenního syna Michaela do té doby neukáže. "Jojo, trošku s ním kšeftuju. Ale je to první kšeft, za který nemám ani korunu," dodala se smíchem Eva.

Moderátorka si s malým Michaelem užila v porodnici dlouhých jedenáct dní. Narodil se měsíc a půl před termínem a navíc měl těžkou novorozeneckou žloutenku. Od minulého úterý už jsou doma. "Je v pořádku a krásně přibírá. Přes den spinká, ale v noci moc ne," prozrazuje.

Velmi si Eva pochvaluje starostlivost manžela Reného Decastela. "Renda vstává k malému v noci taky. Přebaluje ho. Dá mi ho pak ke kojení, aby mi co nejvíce pomohl, je fakt úžasnej," dodala moderátorka, která kojí každé dvě hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám