Hlavní obsah

Američtí policisté zadrželi nahého motorkáře

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Florida

Muže, který jel úplně nahý na své motorce, zadržela policie na silnici ve floridské Ocale. Dante Krauss (45) přiznal, že před jízdou požil alkohol. Ale odkud jede a proč nemá šaty, to vysvětlit neuměl. Výtržník, kterého policie už čtyřikrát nachytala při jízdě pod vlivem alkoholu, skončil v policejní cele.

Článek

Nahý muž řekl policistům při výslechu, že poslední co si pamatuje je, že vyjel z restaurace "Hooters". Skutečnost, že jel na motocyklu v brzkých ranních hodinách nahý však mužům zákona nebyl schopný zdůvodnit. 

Strážník Mike Rolls jel přes Marion Country, když zaregistroval něco, co ho přimělo promnout si oči a podívat se znovu. Byl to právě 45letý Dante Kraus na motocyklu.

"Jasně jsem mohl vidět jeho bosé nohy a až k ramenům na sobě neměl vůbec žádné oblečení. Trochu jsem ho vyzpovídal ve smyslu co tam dělá a kam jede. To on ale nevěděl, pamatoval si jen bar, ze kterého vyrážel. Samozřejmě nadýchal, takže jsme mu sehnali nějaké oblečení a putoval do cely," uvedl policista k případu.

Reklama

Výběr článků

Načítám