Hlavní obsah

Sexbomby Krainová a Kubelková ukázaly prsa i zadek

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelky Simona Krainová (36) a Iva Kubelková (31) se předvedly v sexy prádélku. Byly hvězdami módní přehlídky módního návrháře Osmanyho Laffity. Oběma kráskám je přes třicet a na jejich tělech není jediná známka celulitidy.

Článek

"Simonka je moje můza, nemůže na mých přehlídkách chybět," řekl o Krainové Laffita. Krainová přehlídku zahajovala v růžových bikinách a zároveň ji ve velmi odvážných svatebních šatech zakončovala. "Tyto svatební šaty se hodí krásně do Karibiku. Já Simonce jednou její svatební taky ušiju. A budou nádherné, to mi věřte," dodal návrhář.

Iva Kubelková se na módním mole objevila skoro po roce. Naposledy předváděla pro návrhářku Jarku Sedláčkovou, když byla těhotná. "Já už skoro nepředvádím. Spíš moderuji. Předvádím jen na prestižních přehlídkách a taky se mi to musí líbit finančně," prozradila Kubelková.

Osmany Laffita si u modelek potrpí na boty na hodně vysokých podpatcích. "To byl trošku oříšek. Osmany dělá všechny boty čtyřicítky a já mám sedmatřicítku. Navíc mají minimálně patnácticentimetrocý podpatek. Musela jsem si je vycpat. Stejně jsem se hrozně bála, že si zvrknu kotník," dodala Kubelková. 

Vedle Kubelkové a Krainové se na módním mole objevily krásky Kateřina Průšová, Diana Kobzanová, Tereza Zimová, Hana Svobodová nebo Anna Ada Lipoldová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám