Hlavní obsah

Alice Bendová zastává názor, že chlapi se mají rozmazlovat

– Praha

Alice Bendová je posledních šest let známá hlavně díky své roli potvory v seriálu Velmi křehké vztahy. S muži tu manipuluje a drsně zachází, v soukromí je pravý opak. Manžela i syna doma hezky rozmazluje.

Článek

"Myslím si, že chlapi se mají rozmazlovat a hýčkat. A nejen v posteli," říká sexy herečka a modelka, která je matkou dvouletého Vašíka, a pokračuje: "Třeba i v kuchyni. Mužský rádi jedí, proto také těm svým doma vařím.

A Vašík je už pěkně mlsnej. Nejraději má kuřecí a krůtí maso, orestované na olivovém oleji, dám do něj česnek, rajčata, zakápnu smetánkou, nakonec přidám ještě další rajské a mozarellu. Manžel se po tom může po tom utlouct."

Podle Bendové jsou chlapci na matkách ještě více závislí než děvčata.

"Vůbec si myslím, že kluci potřebují mít více maminku za zadkem než holky. Takže manžela i Vašíka rozmazluji. Ale oni mne také rozmalují. Vašík po mně pořád leze, to je nádhera. To období dvou let je prostě kouzelné."

V televizi zůstane potvorou

Alice Bendová se ale coby mrcha Simona ve Velmi křehkých vztazích zatím nezmění.

"Ve vékávéčkách pokračujeme, ale na konci roku končíme. Všechno jednou musí skončit a bude třeba zase něco jiného. Vždyť už jsem mrchou Simonou šest let, to je dost dlouhá doba.

Teď točím pořady televizní Hádej, kdo jsem! a Hádej, kdo lže?. A pak občas nějakou reklamu. Divadelní nabídky jsem vůbec nepřijala, protože bych se nemohla tolik věnovat Vašíkovi. A ten je pro mne tím nejdůležitějším," uzavírá sexy idol mnoha českých mužů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám