Hlavní obsah

Mafie střílela v centru Prahy, muzikálová hvězda Tomáš Trapl byl u toho

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

"Šlo mi o život," řekl Novinkám muzikálový zpěvák Tomáš Trapl, který byl očitým svědkem šílené přestřelky albánských mafiánů v centru Prahy. Trapl ležel na zemi s rukama nad hlavou a třásl se strachy.

Článek

"Šel jsem na pražských Příkopech z divadla a najednou se tam začala prát parta zřejmě albánských mafiánů," řekl Novinkám zpěvák Tomáš Trapl. "Vždycky, když něco takového vidím, natáčím si to na mobil. To stejné jsem chtěl udělat i teď, ale nestihl jsem to," prozradil zklamaně Trapl. 

Situace na ulici se totiž velmi přiostřila a Traplovi a dalším lidem, kteří v tu chvíli byli v blízkosti, šlo o život. "Chtěl jsem zapnout nahrávání videa na mobilu, ale najednou se skupina Albánců na jednoho z nich vrhla a mrštili s ním na zem. On ve vteřině vyndal zbraň a dvakrát vystřelil," popisuje událost Trapl. 

Sedm výstřelů

"Tak rychle jsem si snad ještě nelehl. Jakmile jsem viděl, že vytahuje zbraň, lehl jsem si čelem k zemi a ruce dal za hlavu. Pak ten chlápek vystřelil ještě asi pětkrát," prozraduje zpěvák. Jen zázrakem se nikomu nic nestalo. "Střílel jak smyslů zbavený. Je velké štěstí, že nikoho netrefil, dokonce ani okolní okna, " dodal Trapl.

Účastníci incidentu se ještě před příjezdem policie rozutekli. "Zatím na mě žádné svědectví nikdo nechtěl," dodal Trapl, který zpívá velké role v muzikálech divadel Broadway a Hybernia. Momentálně alternuje v Draculovi s Jiřím Langmajerem v roli šaška, v Moně Lise se střídá s Vildou Čokem v roli Pietra Soderini. Na pražské konzervatoři učí zpěv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám