Hlavní obsah

Architekt Šípek škemrá u Machálkové o návrat, opustila ho milenka

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Leona Machálková (42) je na koni. Před měsícem ji i jejího syna Artura opustil architekt Bořek Šípek 60) kvůli zámožné podnikatelce Zuzaně Mausové, a dostal tak zpěvačku na kolena. Teď je ale všechno jinak. Mausová se se Šípkem rozešla a podle informací Novinek architekt stále častěji klepe na dveře Machálkové.

Článek

"Bořek už s paní Mausovou není," potvrdila informace Novinek Machálková. Zároveň přiznala, že je u nich doma Bořek stále častěji. "Chodí za synem, nedělám mu žádné problémy. Co bych tím také vyřešila?! Hlavní je náš syn Artur a nechci, aby cítil, že něco není v pořádku. Děti jsou hrozně citlivé a Artur nemůže za to, že se jeho rodiče rozešli," vysvětlila Machálková.

Se Zuzanou Mausovou, movitou podnikatelkou, bývalou generální konzulkou v Ženevě a blízkou přítelkyní rodiny Václava Havla, chodil Bořek Šípek necelé dva měsíce. Právě ona stála za rozchodem známého architekta s Leonou. Okouzlila ho natolik, že Bořek neváhal opustit rodinu. Vztah ale nevydržel, Mausová Šípka opustila.

I když zpočátku o rozchodu se Šípkem nedokázala Leona mluvit, nyní bere vše s nadhledem. "To, pro co mě zpočátku miloval, bylo důvodem, proč mě nakonec opustil. Takový je život," říká Leona. Sám Šípek uvedl, že za rozchodem stojí vysoký věkový rozdíl, nedokázal se zpěvačkou držet krok.

Leona by si návrat k Šípkovi představit dokázala. "Nikdy neříkej nikdy," říká. "Pořád Bořka miluju," něžně se usmála. A podle blízkých přátel Šípka je jasné jedno. Architekt chce Leonu zpátky. "Ví, že udělal obrovskou chybu a Leona je žena jeho života," říká přítel Šípka.

Péči o syna nehodlají Machálková ani Šípek řešit u soudu. Je v péči matky a otec ho může vídat kdykoli chce. "Má dveře otevřené. Bořek hodně cestuje, takže se nedá určit, že bude vídat Artura v pondělí, ve středu a v sobotu od dvou do pěti. Ani bych to tak nechtěla. Kdykoli se mu to hodí, může Artura vidět. Je paradox, že je vlastně u nás teď stejně často, jako když jsme spolu žili," prozradila Leona. 

Šestiletý Artur je pro Leonu mužem číslo jedna. Před pár dny šel do první třídy základní školy. "Chodí na česko-britskou školu. Třídní učitelku mají Češku, ale některé předměty už mají i v první třídě v angličtině. Moc se mu tam líbí, zatím je nadšený," dodala Machálková. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám