Hlavní obsah

Dana Hůlku trumfla exmanželka, zpěvák zuřil vzteky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ždáň

Tanečnice Libuška Vojtková (28) o víkendu porazila v jachtařském závodě svého exmanželka Dana Hůlku (41) i jeho novou přítelkyni Šárku Vaňkovou (21). Zpěvák to rozdýchával ještě dlouho potom.

Článek

Dan Hůlka si před měsícem přivezl z Řecka bronzovou medaili ze světové jachtařské soutěže. Dalo se tedy předpokládat, že i muzikálovou regatu divadel Broadway a Hybernia s přehledem vyhraje. "Vyhraju, to se nebojte," smál se před závodem Hůlka. Bohužel v té chvíli platilo, kdo se směje naposledy, ten se směje nejlíp.

Hůlka se svojí posádkou, ve které byla také jeho přítelkyně Šárka Vaňková, skončil nakonec na druhém místě. Předjela je dámská posádka s Kristinou Kloubkovou a Libuškou Vojtkovou v čele. Kloubková už na jachtě v minulosti byla, pro Libušku to byla premiéra. "Byl to obrovský adrenalin. Nádhera, fakt nádhera. Pomohl nám vítr a taky, že DJ Miky hrál Kabáty," smála se Libuška. " Když Dan bude chtít, můžu mu dát nějaké jachtařské rady," dodala.

"Měli jsme horší loď," řekl Novinkám důvody porážky Hůlka. "Holky měly profesionální loď, my měli obytnou loď s kajutama. To je rozdíl. Je to složité na vysvětlování. Ale podle kvality lodě se měří takzvané hendicepy. Kdyby se to měřilo i tady, vyhráli bychom my," dodal Hůlka.

Marta Jandová na závody vzala i svého psího mazlíčka. A aby se vyhnula katastrofě, oblékla mu záchrannou vestu. "Koupila jsem ji v jednom výborné obchodě v Německu, mám jistotu, že se mi neutopí," řekla Novinkám. Hned po závodě spěchala do Německa, kde měla večer koncert se svojí kapelou Die Happy.

Reklama

Výběr článků

Načítám