Hlavní obsah

Aichmajerová porodila měsíc před termínem syna Michaela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová (30) porodila syna. Michael se narodil v sobotu více jak měsíc před plánovaným termínem. Otec, novinář René Decastelo, kterého si moderátorka před měsícem vzala za manžela, byl u porodu.

Článek

Aichmajerová měla rizikové těhotenství. Už v sedmém měsíci se lékaři obávali, aby neporodila předčasně. Malý Michael se nakonec prodral na svět dřív o měsíc.

"Michael vážil po porodu 2700 g a měřil 46 centimetrů," řekla Aichmajerová. On i čerstvá maminka jsou v pořádku. "Je to obrovský vlasáč. Byla jsem z toho hrozně překvapená, je to normální pankáč. Cítím se neskutečně unavená, ale šťastná," řekla Novinkám Aichmajerová. 

Z počátku měla Eva problém s kojením. "Už jsem se rozkojila, je to v pohodě. Kojím každé dvě a půl hodiny, vlastně skoro nespím. Jsem unavená, ale to nevadí. Malý za to stojí. Doufám, že Míša to víc než měsíční předčasné narození brzy dožene," dodala pro Novinky moderátorka.

Eva do poslední chvíle i přes rizikové těhotenství pracovala. Ještě ani ne před týdnem moderovala akci pro Sáru Saudkovou. "Lékaři mi to dovolili. Nejdřív jsem šla na kontrolu a pak se teprve chopila mikrofonu," vysvětlila. 

Eva se na porod pečlivě připravovala. Nakoupenu měla snad všechnu literaturu pro nastávající maminky, která se dá sehnat. "Nemám ráda hromadné cvičení a akce pro těhotné, připravovala jsem se sama u knížek," prozradila Aichmajerová.

Moderátorka chtěla prvního potomka přivést do úplné rodiny. Proto se 22. srpna vdala za přítele Reného Decastela, se kterým žije rok. Církevní obřad se konal v římsko-katolickém kostele Narození panny Marie v obci Želiv pod vedením místního převora jen v nejužším kruhu rodiny a několika přátel. Eva přijala manželovo jméno, a v občance tak má jméno Eva Decastelo.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotná Eva Aichmajerová se vdala

Těhotná moderátorka Eva Aichmajerová (30) je od sobotního poledne vdanou paní. Vzala si za manžela přítele Reného Decastela, se kterým čeká syna. Za svědkyni...

Výběr článků

Načítám