Hlavní obsah

Reklamu s Pamelou Andersonovou zakázali kvůli necudným scénám

– New York
Novinky, Jakub Kynčl

Pamela Andersonová je svlékáním před fotoaparáty a kamerami pověstná. V nejnovější reklamě v rámci kampaně organizace PETA však nesvléká nejznámější světová blondýnka sebe, ale ostatní cestující z koženého oblečení a dalších doplňků. Kvůli přílišnému množství "lechtivých" scén se však reklama na letištích ve Státech promítat nebude.

Článek

PETA rozjela na plné obrátky kampaň Krutost neletí (Cruelty Doesn't Fly) a její hlavní tváří se stala známá herečka a modelka Pamela Andersonová. Ta v novém klipu svléká na letištích pasažéry z kožichů, kožených doplňků a všech předmětů vyrobených ze zvířat.

Nový spot měl být vysílán na třech letištích v New Yorku, ale jejich ředitelé se rozhodli zařadit zpátečku a video zakázali. Obávali se totiž, že je spot v některých momentech až zbytečně explicitní a nebyl by tak vhodný pro malé děti cestující letadlem s rodiči.

Letiště organizaci PETA informovala, že mezi lidmi pohybujícími se na letištích jsou logicky i děti, a právě ony by neměly klipy kampaně Krutost neletí podle jejich názoru vidět.

Na videu se objeví mimo jiné německá punková ikona Nina Hagen, komik Steve-O z Jackass či Andy Dick. Trnem v oku byl ale pravdědobně nahý pár, který ve spotu prochází senzory za obdivného Pamelina pohledu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám