Hlavní obsah

Richard Müller se vrací: přibral třicet kilo a hlásí comeback po šesti letech

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zpěvák Richard Müller (48) se vrací. Po dlouhých šesti letech chystá vlastní turné v České republice. Bez drog a alkoholu přibral třicet kilo a slibuje velkou megashow.

Článek

"Co mě přesvědčilo udělat turné? Fanoušci! V létě jsem zpíval na několika festivalech a lidé zpívali se mnou, i deset tisíc lidí nadšeně tleskalo. To mě přesvědčilo," řekl Richard Müller.

Na turné se pečlivě připravuje. Nikdy prý nezkoušel tolik co nyní. "Za třiadvacet let kariéry jsem opravdu nikdy nezkoušel tolik, co teď. Cvičíme skoro denně, mám novou kapelu, potřebujeme se sehrát a věřím, že to bude pecka," prozradil slovenský zpěvák. Jako Müllerovi vokalistky se na turné představí Lucia Šoralová a Martina Pártlová.

Müllera je momentálně slyšet v českých kinech ve filmu o heparinovém vrahovi Hodinu nevíš. Richard složil a nazpíval titulní píseň k filmu. Na turné ji ale zpívat nebude. "Nechci, aby ve městech, kde budu koncertovat, stouplo množství sebevražď," vysvětlil.

Turné v České republice bude obsahovat šest koncertů. Na pražský koncert už sehnat vstupenky nejde, jsou zarezervovány. "Pokud turné přežiju, chci odjet na deset dní někam do tepla a pak budu makat na nové desce. Pracuji na ní už půl roku, texty mám hotové. Měla by vyjít na jaře příštího roku," dodal zpěvák, který přibral za poslední roky dobrých třicet kilo. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám