Hlavní obsah

Šeredová a Vránová jsou v sedmém měsíci. Víme, kolik přibraly

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelky Alena Šeredová (31) a Andrea Vránová (27) obě začínají sedmý měsíc těhotenství a přibírají naprosto stejně. Obě krásky, které už jednoho potomka porodily, mají navíc šest kilo. Šeredová čeká holčičku, Vránová pohlaví miminka netuší, chce se nechat překvapit.

Článek

Alena Šeredová je letos zřejmě nejvíce v kurzu co se týče kalendářů. Zatímco v pondělí fotila se Sárou Saudkovou kalendář pro diamantovou firmu, v úterý pokřtila prestižní kalendář Stock, přezdívaný český Pirelli.

Alena ho fotila, když byla ve třetím měsíci těhotenství. "Nebylo to na mě ale vůbec vidět. Tentokrát si dalo bříško na čas a teprve před měsícem začalo výrazně růst," prozradila Novinkám Šeredová, která je štíhlá jako proutek a vypadá naprosto skvěle.

"Mám nahoře jen šest kilo," dodala.

Alena čeká holčičku s přítelem, nejlépe placeným fotbalovým brankářem světa Gigi Buffonem. Jméno vybrané ještě nemají. "Stejně jako u syna Aleny Louise Thomase bude vybírat jméno Gigi. Alena mu věří, Gigi má dobrý vkus," řekla Novinkám nejlepší kamarádka Šeredová, manažerka módní značky Replay Pavla Vrbová. S Gigim plánují velkou rodinu, do svatby se zatím nehrnou.

Křest kalendáře Šeredové byl plný známých tváří a to především modelek - maminek. Andrea Vránová - Kloboučková je také na začátku sedmého měsíce a stejně jako Šeredová má nahoře jen šest kilo. Pohlaví druhého potomka s manželem, hokejistou Honzou Kloboučkem neznají. "Chceme se nechat stejně jako u dcery Aničky překvapit," prozradila Andrea. 

Na zahradní párty dorazila topmodelka Karolina Bosáková, která před čtyřmi měsíci porodila dceru Evelínku nebo Iva Kubelková, která má už dvě děti - čtyřletou Natálku a půlroční Karolinku. Obě modelky jsou krátce po porodu a nabraná kila mají dole. "Jsem pořád v jednom kole, tak se není čemu divit," dodala Kubelková, která byla kmotrou kalendáře Stock.

Reklama

Související témata:

Související články

Šeredová a Buffon čekají další dítě

Česká modelka Alena Šeredová a italský brankář Gianluigi Buffon čekají další přírůstek do rodiny. Informoval o tom týdeník Chi. Pár má syna Louise Thomase,...

Výběr článků

Načítám