Hlavní obsah

Carl Lewis míří z tartanu na stříbrné plátno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký atlet Carl Lewis pověsil na hřebík tretry, ale "nohy" do klína nesložil. Jeho novým cílem se nyní stal Hollywood. Jak píše španělský deník El País, chce se stát filmovým hercem, a proto se už před třemi lety přestěhoval do Los Angeles, aby se mohl soustředit na svou novou kariéru.

Článek

Slavný běžec doufá, že svůj herecký talent dokáže již jeho první film, který by měl vbrzku přijít na plátna kin. Ve vědecko- fantastickém snímku Alien Hunter (Lovec vetřelců) režiséra Rona Krausse se objeví po boku herce Jamese Spadera. Rychlonožka amerických drah ve filmu ztvárňuje roli komunikačního poradce na vojenské základně USA na jižním pólu, kde se jednoho dne náhle objeví mimozemská loď.

"Hraji solidní úlohu. Věřím, že to bude dobrý odrazový můstek k mé (nové) kariéře," říká jedenačtyřicetiletý Lewis. "Chtěl jsem být běžcem a běhal jsem. Teď chci být hercem a udělám všechno možné, abych toho dosáhl," ujišťuje obdivovatel Roberta de Nira, Sidneyho Poitiera či Denzela Washingtona. Majitel devíti zlatých olympijských medailí ze čtyř olympiád si nestanovil cíl získat ocenění; ovšem v případě, že by nějakého toho Oscara dostal, "byl by nejšťastnější člověk na světě".

Reklama

Výběr článků

Načítám