Hlavní obsah

Těhotná Šeredová dostala za holčičku diamanty

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Alena Šeredová(30) je v Praze. Topmodelka žijící v Itálii čeká druhého potomka s nejlépe placeným brankářem světa Gigi Buffonem. Šeredová, která přiletěla v pondělí do Čech kvůli focení kalendáře pro diamantovou firmu, čeká podle informací Novinek holčičku.

Článek

Aleně bude v kalendáři patřit nejen titulní strana, ale zároveň i měsíc prosinec. Kalendář fotí Sára Saudková a vedle Šeredové se v něm objeví Blanka Matragi, Jiří Suchý nebo Hana Maciuchová. 

Těhotná Šeredová, která zanedlouho porodí druhého potomka, fotila v pondělí nahá, ozdobená jen diamanty za víc jak pět miliónů korun. Výtěžek z kalendáře půjde na onkologické oddělení v pražské nemocnici Motol. 

Šeredová od diamantové společnosti převzala dárek k ještě nenarozenému miminku. "Naše společnost razí názor, že diamant je nejlepším dárkem k významným životním událostem. Proto Aleně k narození dcery věnujeme šperky v hodnotě třista tisíc korun," upřesnil Tomáš Zapletal z D.I.C Diamonds.

Reklama

Související články

Šeredová a Buffon čekají další dítě

Česká modelka Alena Šeredová a italský brankář Gianluigi Buffon čekají další přírůstek do rodiny. Informoval o tom týdeník Chi. Pár má syna Louise Thomase,...

Výběr článků

Načítám