Hlavní obsah

Šok pro rockera Jandu: Dcera chce dítě s černochem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Porotkyně první Česko Slovenské SuperStar Marta Jandová (35) byla na pražském castingu soutěže unešena vzhledem česko-angolského míšence Bena Cristovao (22). "Chtěla bych dítě s černochem, aby tak dobře vypadalo," šokovala Marta.

Foto: Petr Horník, Právo

S otcem Petrem Jandou

Článek

Marta Jandová je momentálně sama, před pár měsíci se rozešla s přítelem, jehož potkala v Čechách. "Vždycky jsem měla slabost spíš pro cizince. Jen s nimi jsem měla i vážné vztahy," řekla Novinkám. Doposud ale jejími partnery byli Němci, a to její bývalý manžel, jenž s ní stále hraje v kapele Die Happy, a populární zpěvák Sasha.

Tím, že by si přála mít jako otce svého budoucího dítěte muže tmavé pleti, překvapila i své kolegy z poroty. Soutěžícím Benem Cristovao, který už rok tančí se skupinou Yemiho A.D.  a je mistrem republiky ve free style snowboardingu, byla nadšena ani ne pro unikátní barvu hlasu, ale díky jeho vzhledu. Jak se na její nápad zplodit kvůli okouzlujícímu Benovi miminko s černochem, bude tvářit otec Petr Janda, jemuž se nedávno narodila dcera Anežka, je ve hvězdách.

Haberu uhranul chlap

Šokujícími prohlášeními se ale vytáhli i ostatní členové poroty. "Máš mrd v očích," komentoval vzhled dalšího z účastníků castingu Michala Merhauta (17), který postoupil do dalšího kola, hererosexuál a partner topmodelky Daniely Peštové zpěvák Palo Habera. Kolegu Hejmu svůdný Haberův favorit nenadchl.

"Hraje jak u Berounky a měl by se tam vrátit," prohlásil. Drsný slovník předvedla celá porota. Ta na popud Pala Habery při závěrečném vystoupení soutěžícího Ernesta Lieskovce (28) předčasně odešla ještě během přenosu. "Toho už znám. Choď si robiť prdel z někoho jiného," řekl na adresu exota, jenž chtěl zaujmout písní Waldemara Matušky, Habera.

Moderátor Leoš Mareš zaperlil v prvním odvysílaném díle. Prohlásil, že má jeho slovenská kolegyně Adela Banášová dvě plastické operace - zvětšení nosu a zmenšení prsou. V dílu z pražského castingu mu to vrátila jedna ze soutěžících. Ta na jeho adresu řekla, že Slováci jsou sice fajn, zato Češi jsou burani. Další díly z castingů v Brně a Bratislavě diváci uvidí tuto neděli a pondělí.

Reklama

Související články

Banášová nechce být jen ozdobou Mareše

Slovenska moderátorská jednička Adéla Banášová bude novou moderátorskou partnerkou Leoše Mareše. Nechce být jen jeho přívěskem a hodlá si urvat rovnocenný...

Výběr článků

Načítám