Hlavní obsah

Francouzský bankéř nabídl Slovence 14 miliónů, když opustí manžela

Novinky, Vladimír Michna, MailOnline

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pětatřicetiletý bankovní manažer z investiční banky Goldman Sachs Yann Samuelides nabídl osmadvacetileté Slovence Alžbětě Holmokové 500 tisíc liber (14,5 miliónu korun), když opustí svého dosavadního manžela a začne žít s ním. Holmoková je vdaná za sedmašedesátiletého Brita Denise Morleyho.

Článek

Zamilovaný francouzský bankéř vyhrožoval, že si vezme život, pokud se s ním Holmoková přestane vídat, uvedl  zhrzený manžel Morley při rozvodovém řízení u soudu v Londýně. Tento bývalý podnikatel a nyní penzista z Coventry soudu také řekl, že jeho sok v lásce Samuelides zasypal jeho ženu dary a pronajal jí byt.

„Uplácel ji, aby mě opustila,“ řekl Morley a prozradil i další podrobnosti: „Moje žena mu řekla, že mě miluje a respektuje. Řekla, že je šťastná a musí jej odmítnout.“

Samuelides Slovence dále nabídl diamantový prstýnek za pět tisíc liber, kabelku za 1500 liber a 3500 liber v hotovosti. Nakonec Holmokové údajně řekl: „Opusť svého manžela a dám ti 500 tisíc liber.“

Slovenka nakonec podala žádost o rozvod z důvodů bezdůvodného chování svého manžela, který měl francouzskému bankéři vyhrožovat smrtí. Peníze by Holmoková údajně dostala, až by se za Samuelidese vdala. Soud byl odročen na 3. října.

Reklama

Výběr článků

Načítám