Hlavní obsah

Noida Bártu osm hodin tetovali, má popáleniny druhého stupně

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Muzikant Vašek Noid Bárta se už pošesté nechal tetovat. Tentokrát si vybral levou stranu hrudníku a tatér ho třinácti jehlami tetoval dlouhých osm hodin. Organismus se začal bránit a Noid málem zkolaboval.

Článek

"Upřímně musím říct, že to bylo strašný. Byla to dlouhodobá bolest a tělo se začalo bránit. Motala se mi hlava, chvílema jsem měl zimnici, pak jsem se zase hrozně potil. Není se čemu divit, spočítali jsme to s tatérem na sedmset vpichů. Ale stálo to za to," řekl Novinkám Noid. 

Motiv vymýšleli s tatérem přímo na místě. Jde o ornamenty, které prý hlubší význam nemají. Přestože prý doslova trpěl jako zvíře, dalšímu tetování se nebrání. "Míst je na těle ještě spousty, uvidíme. Správně by ornament na levé straně hrudníku měl být zrcalově i na pravé. V blízké době to ale určitě nebude," prozradil Noid. 

V současné době se mu hrudník hojí. "Strašně to svědí, začínají se mi dělat strupy. Bylo mi řečeno, že je to vlastně popálenina druhého stupně, tak se není čemu divit. Mažu to speciálníma krémama," dodal muzikant, který má kromě hrudníku potetované ruce a na hlavě si nechal v loni Thajsku vytetovat štíra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám