Hlavní obsah

Alkohol probouzí v Drew Barrymorové malého rozdováděného kluka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Herečka Drew Barrymorová by nejspíš neměla moc pít. Kdykoliv se totiž hvězda Charlieho andílků trošku víc napije, začne se u ní projevovat její druhé nespoutané já, které se chová jako nevybouřený malý kluk.

Foto: Profimedia.cz

Jakmile si Drew Barrymorová trošku přihne alkoholu, stává se z ní malý nevyřáděný klučina.

Článek

„V baru jsme jednou v noci zjistili, že mám v sobě něco jako rozdováděného malého kluka, a když piju, tak prostě vyleze ven. Já mám ráda, když jsou ženy ženami a nemají pocit, že se musejí stát chlapem jen proto, aby mohly hrát významnou roli v mužském světě.

Ale já jsem vždycky měla v sobě tendenci rebelovat proti autoritám. Nenávidím diktátorství, nenávidím hierarchii a nesnáším také společenské vyloučení,“ přiznala čtyřiatřicetiletá Drew.

Po několika nezdařených vztazích a dvou zkrachovalých manželstvích už trvalého partnera nehledá a vyhovuje jí to tak, jak to má s Justinem Longem. „Jsme kamarádi a milujeme jeden druhého, to je vše, co víme,“ dodala Barrymorová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám