Hlavní obsah

Na manželku Matěje Rupperta zaútočil psychopat a pokousal ji do krve

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Karolína Ruppert (30), manželka zpěváka Monkey Business Matěje Rupperta (30), narazila na psychopata, který jí těžce pokousal. "Pokousal mě do krve, řvala jsem bolestí," řekla Novinkám. Karolíně zůstaly těžké pohmožděniny a kvůli strachu z HIV má v plánu podstoupit krevní testy.

Článek

"Podala jsem o víkendu ruku na seznámení a ten chlap si místo potřesení strčil moji ruku do pusy a pokousal mě. Bolí to ještě dnes a zůstala mi rána," prozradila Ruppert. Karolína byla ve velkém šoku. "Řvala jsem bolestí a několik vteřin jsem jen nevěřícně zírala s vyvalenými očima," vysvětlila zpěvačka.

Protože jí pokousal do krve, plánuje si raději zajít k lékaři na HIV testy. "Raději to udělám. Celý život si člověk dává pozor a pak mu může takovýhle kretén totálně zatočit s životem," říká Ruppert.

Hodně mladou zpěvačku také překvapilo, že ochranka na akci to vzala na lehkou váhu. "Šla jsem za nimi, ať toho blázna okamžitě vyhodí a oni miřekli, že zas tolik krve mi z toho neteče a nechali ho tam. Je to normální?," dodala Karolína, stále ještě manželka Matěje Rupperta, se kterým už ale víc než rok nežije.

Karolína se do povědomí veřejnosti dostala nejen jako manželka populárního zpěváka, ale také jako korunní svědkyně v kauze sbormistra Bohumila Kulínského. Toho soud poslal za zneužívání sboristek do vězení. Sbormistr s Karolínou souložil, když jí bylo pouhých dvanáct let. 

Reklama

Výběr článků

Načítám