Hlavní obsah

Moderátorka Bastienová promluvila o rozvodu: Někdo nám chce ublížit

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Kristina Kloubková Bastienová (31) sice připravuje rozvod s manželem Alanem Bastienem (38), ale špinavé prádlo nechce prát na veřejnosti. Odmítá tvrzení zdroje ze svého nejbližšího okolí, že je Alan "nemakačenko" a že ho musela živit.

Článek

„Někdo nám chce hrozně ublížit. Nechápu, jak může někdo, kdo se považuje za mého kamaráda, říkat takové věci,“ řekla Novinkám.

Podle ní její manžel, se kterým se rozvádí,  není takový, jak bulvár uvedl. „Mrzí mě, že si někdo myslí něco jiného a chce na něj házet špínu. I když se rozvádíme, nemůžu na Alana říct nic ošklivého, je to fajn chlap,“ pokračovala tanečnice a moderátorka.

"Je zbytečné rozdmýchávat zlou krev," říká. Důvody rozvodu ale stále prozradit nechce. "Pochopte mě, je to čerstvé a pro mě velmi citlivé téma. Myslela jsem si, že se vdávám na celý život," dodala Bastienová.

Její stále ještě manžel Alan byl sdílnější. "Navzájem jsme se odcizili, neměli jsme žádné společné zážitky," objasnil muzikant.

S Alanem se Kristina rozvádí po dvouletém manželství. Nadále se budou potkávat v divadlech Broadway a Hybernia, kde oba hrají v několika muzikálech. "Jsme oba profesionálové, nemyslím, že to bude problém. Věřím, že se k sobě budeme chovat slušně," uzavírá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám