Hlavní obsah

Válka silikonů: Mašlíková má ze mě komplex, tvrdí playmate Mesarošová

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Válka mezi silikonovými kráskami se znovu rozhořela. Hana Mašlíková (26) odmítá předvádět oděvy na jednom mole s Dominikou Mesarošovou (23). Ta podle ní nemá úroveň. Dominika to ale vidí jinak. "Má ze mě komplex," říká sebevědomě.

Článek

"Hanka podle mě nemůže překousnout, že má konkurenci. O nás dvou se nejvíce píše jako o sexbombách, určitě i díky velkým silikonovým ňadrům," řekla Novinkám Mesarošová. "Slečna Mašlíková by byla zřejmě radši, kdyby na tom malém českém písečku byla sama, protože si klienti často přejou mě a ona tím přichází o práci," vysvětlila Dominika. 

Mašlíková zásadně odmítá chodit přehlídky, na kterých si klienti objednají také Mesarošovou. "Naposledy se nám to stalo před týdnem. Klient si na přehlídku vyžádal Mesarošovou, Mašlíkovou, Vlaďku Erbovou a Romanu Pavelkovou. Začala jsem je objednávat a najednou mi Vlaďka s Mašlí řekli, že pokud bude předvádět Dominika, ony práci nevezmou," řekla Novinkám Hanka Chymčáková, produkční modelingové agentury Agatamodels.

"Nechápu to. Já jsem profesionálka a proto předvedu cokoli s kýmkoli a nebudu si vybirat. A klidně i s Mašlíkovou, se kterou bych na kafe rozhodně nikdy nešla," dodala Mesarošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám