Hlavní obsah

Ujfaluši chystá svatbu - "Ano" řekne v září

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Eva Ujfaluši (29), herečka a švagrová fotbalisty Tomáše Ujfalušiho se bude vdávat. Své "Ano" řekne 26. září ukrajinskému příteli Jurajovi, se kterým má roční dceru Elisabeth.

Článek

S podnikatelem Jurajem chodí herečka už čtyři roky. "Jsem s Jurym moc šťastná a těším se na další roky s ním," prozradila Eva Ujfaluši, která momentálně exceluje ve filmu Veni vidi vici. Několikrát se setkala i s narážkami, že žije s Ukrajincem. "Moje rodina ho má moc ráda, protože ho zná a já ho miluju. Člověk se nemá odsuzovat, dokud ho nepoznáme osobně," vysvětluje.

Svatbu mají naplánovanou na 26. září. "Bereme se na Staroměstském náměstí. Hostina bude v blízké restauraci," prozradila Novinkám Ujfaluši.  Manžel jí ale, jak je zvykem, nebude moci přenést přes prách vlastního domu. "Zatím bydlíme v pronájmu v centru Prahy, náš dům se teprve dostavuje," svěřila Eva. Za svědka půjde Evě kamarád, herec a zpěvák Petr Vojnar.

Jedno manželství má Eva už za sebou. Byla manželkou bratra fotbalisty Tomáše Ujfalušiho Radima, se kterým má sedmiletou dceru Barunku. Momentálně je Eva k vidění ve filmu Vini vidi vici. Hrála v seriálech Místo v životě, Rodinná pouta nebo ve filmu Experti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám