Hlavní obsah

Čerstvě ženatý Roman Vojtek má vlastní jezero za statisíce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák a herec Roman Vojtek (37) si vybudoval vlastní jezero. U svého nového domu v Řitce u Prahy nechtěl bazén a tak si objednal jezero. Podle informací Novinek ho vyšlo na víc jak 200 tisíc korun.

Článek

"To byla hlavní příčina našich hádek. Já chtěla bazén, Roman jezero," řekla Novinkám novomanželka Tereza Vojtková. "Až do poslední chvíle jsem jezero odmítala, ale Roman si pořád trval na svém. Nechápala jsem,  proč chce nechat budovat něco tak zbytečně drahého. Teď už tomu rozumím," prozrazuje Terezka.  

"Je to fakt nádhera. Naprosto čistá voda, člověk vidí až na dno. Kolem plavou krásné rybičky. Když je hezky, denně se koupu," vysvětlila. Kolik jezero stálo, ale neprozradili. "Pět nul ta částka má," naznačil jen Vojtek.

Roman Vojtek si vzal dlouholetou přítelkyni Terezu letos 3. července. Pár by se nebránil miminku. "Věk už na to mám, tak proč ne," řekla Novinkám devětadvacetiletá Vojtková na Holmes place párty.

Další Vojtek v Baronu Prášilovi 

Kromě manželství si Vojtek užívá také záplavu pracovních nabídek. Jednu z hlavních rolí si zahraje v připravovaném muzikálu Baron Prášil. A jak sám říká, bude tam převojtkováno. "Barona Prášila bude hrát Pepa Vojtek, pak tam budu hrát já a tančit bude Libuška Vojtková. A po představení za mnou bude chodit manželka Tereza Vojtková. Tak to bude pěkná mela," dodal se smíchem Vojtek.

Na párty na Občanskou plovárnu vedle manželů Vojtkových dorazilli také Libuška Vojtková s přítelem Honzou Brožem, Markéta Hrubešová s manželem Davidem Krausem a dcerou Christel nebo modelka Jitka Kocurová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám