Hlavní obsah

Libuška Vojtková: Za nahotu jí nabídli půl miliónu

Novinky, Praha
PRAHA

Exmanželka Dana Hůlky a Pepy Vojtka, tanečnice Libuška Vojtková (29) dostala lukrativní nabídku od pánského časopisu. Za odhalené fotografie jí nabídli půl miliónu korun.

Článek

"Je to pravda, nabídku od pánského časopisu Playboy jsem opravdu dostala. Jde o titulní stranu a pictorial," řekla Novinkám Vojtková. "Pokud by to byly decentní fotky, tak proč ne. Líbilo by se mi focení v pohybu, taneční fotky, jaké tady myslím ještě nebyly. Nejlépe černobílé," prozradila Libuška, držitelka titulu Nejkrásnější nohy ČR 2009.

"Jsem s pánským časopisem v jednání, tak uvidíme," dodala maminka syna Matyáše, kterého má s rockerem Pepou Vojtkem. I kvůli němu by nikdy nepřistoupila na focení pornografie. Malý Matyáš oslavil 26. srpna druhé narozeniny. Libuška mu koupila obří trampolínu za čtyři tisíce korun. "Pro děti to je něco úžasného. Kolem trampolíny je síť, tak se Matesovi nemůže nic stát a hrozně ho to baví," dodala.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Loni 26. srpna Libuška porodila syna Matyáše.

Co dal Matyášovi táta Pepa Vojtek ale neprozradila. "Sama to nevím. Matese jsem se ptala a on mi odpověděl, že mu dal táta dárečky," směje se Libuška, která na Holmes place párty dorazila se svým nový přítelem, tenisovým trenérem Honzou Brožem.

"Už jsem tenisu taky propadla. Mám za sebou osm tréninků, zítra jdu zas. Honza říká, že mi to jde, jen prý jako tanečnice srandovně běhám," dodala se smíchem Libuška.

Reklama

Související témata:

Související články

Tanečník rozmáčkl Libušku Vojtkovou

Na neobratnost kolegy doplatila tanečnice Libuška Vojtková (28) při zkoušce muzikálu Mona Lisa. Jedna z náročných "zvedaček" jí vynesla nepříjemné zranění -...

Výběr článků

Načítám