Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová může být příčinou rozpadu Coldplay

– Londýn

Gwyneth Paltrowová vždy zásadně odmítala, že by se někdy připojila ke skupině Coldplay svého muže Chrise Martina a nazpívala s ním duet. Prý by nikdy nechtěla být jako Yoko Ono, která stála za rozpadem skupiny Beatles. Jenže dnes už je je všechno zcela jinak. Hollywoodská herečka prý přesvědčuje svého muže, aby ze skupiny odešel a zkusil úspěch jako sólový zpěvák.

Článek

„Gwyneth řekla Chrisovi přímo, že by měl zvážit sólovou kariéru. Ona je teď velmi zaneprázdněná všemi svými projekty a chce po něm, aby taky zpestřil své činnosti. Nemá žádný problém přímo s Coldplay, ale chce, aby Chris přemýšlel nad sólovým albem jen proto, aby viděl, zda se mu to náhodou nelíbí víc,“ uvedl Martinův kamarád pro Daily Mirror.

Jenže podle něj podobné úvahy Chrise dokážou pěkně vytočit. „Miluje tu skupinu a nemá žádnou chuť to teď měnit. Chris ji v tu chvíli ignoroval a prostě odešel,“ dodal zpěvákův kamarád k rozhovoru mezi manželi.

Několik měsíců po svatbě, jež proběhla v prosinci 2003, se Gwyneth nechala slyšet: „Lidé se mě ptají, zda budu se skupinou zpívat nebo uděláme duet, ale já mám vždycky před očima Yoko efekt. Nechci být známá jako ta holka, co zničila Coldplay.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám