Hlavní obsah

Mexická televize ukázala mimozemšťana chyceného do pasti

Novinky, Vladimír Michna, Bild.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mexická televize v posledních dnech odvysílala zprávu, že tamní farmář Marao Lopez před dvěma lety našel živého mimozemšťana, který se chytil do jeho pasti. Kvůli jeho vzhledu jej následně světová média pojmenovala Vetřelec díky nápadné podobě s oblíbenou filmovou potvorou z vesmíru.

Článek

Farmář tvora, který byl veliký asi jako křeček, ze strachu utopil a poté předal vědcům. Řekl, že „vetřelce“ topil natřikrát, než se mu to podařilo a nakonec jej musel držet pod vodou několik hodin, než z něj vyprchal život.

Na konci minulého roku farmář předložil mrtvolu nalezeného tvora univerzitním vědců, kteří provedli testy, mezi nimi i testy DNA. Vědci nyní oznámili výsledky. Tvor je pro ně zcela neznámý. Jeho kostra má charakteristiky ještěrky, jeho zuby jsou bez kořenů a pod vodou může „vetřelec“ údajně vydržet velmi dlouho.

Některé znaky však byly podobné člověku. Jeho mozek byl relativně velký, obzvlášť jeho zadní paměťová část, což podle vědců dokazuje, že tvor byl inteligentní.

Další záhada - farmářova smrt

Farmář Lopez nedávno zemřel, což je podle mexické televize další tajemnou záhadou tohoto případu. Podle jednoho experta na UFO z USA Joshuy P. Warrena farmář uhořel ve svém autě, které bylo zaparkováno vedle silnice.

V Mexiku se často objevují zprávy o výskytu UFO. Tamní odborník na tuto tématiku Jamie Maussan byl první, kdo s tímto případem vyšel na veřejnost. Tvrdí, že tato kauza není podvod. Podle něj ostatní farmáři navíc tvrdí, viděli spolu s chyceným tvorem ještě druhého mimozemšťana, ten ale utekl, když se přiblížili. Nelze však ověřit, zda lze těmto zprávám věřit.

Reklama

Výběr článků

Načítám