Hlavní obsah

Manželka Luďka Soboty navrhuje šperky, prodává je mezi dorty

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Manželka Luďka Soboty (66), herečka Adriena Sobotová (46), se dala na módní návrhářství. Navrhuje šperky, která prodává po známých a nově také v cukrárně zpěvačky Šárky Rezkové, vdově po muzikantovi Jiřím Brabcovi, který se před pěti lety zastřelil.

Článek

"Každá ženská se ráda obklopuje šperky a tak jsem si nejdřív začala bižuterii vyrábět jen tak pro sebe," řekla Novinkám Sobotová. Navrhováním a výrobě šperků se věnuje Adriena už dva roky. Protože se staly velmi obdivované, začala je vyrábět i pro známé. "Není zas tak těžké je vyrobit, to je jen časově náročné. Nejtěžší je shánět kvalitní materiál. Obíhám korálkárny, sháním i přes internet. Perly mám až z Venezuely," prozradila.

Protože klientela se jí stále rozšiřuje, rozhodla se mít i místo, kde je bude prodávat a kam se zákaznice budou pravidelně vracet. "Moje kamarádka zpěvačka Šárka Rezková má ve Strašnicích cukrárnu. Šperky i sladké mají ženy rády, tak proč ne tam?," vysvětlila Sobotová. 

Herečka své šperky představila na módní přehlídce v nákupním centru Palladium. Konala se tam Ladies Night, během které si zákaznice šperky mohly ihned zakoupit. "Nejsou drahé. Jen ty s perlami mají samozřejmě vyšší cenu. Náhrdelník vyjde přes dva tisíce," dodala Sobotová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám