Hlavní obsah

Kateřina Hrachovcová se vrací do televize. Bude se střídat s Kristelovou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Kateřina Hrachovcová-Herčíková (34) se po letech v ústraní vrací do televize. Kateřina, která poslední roky pracovala především jako asistentka na veterinární klinice bude moderovat lifestolový pořad. Střídat se bude s Kateřinou Kristelovou.

Článek

Kateřina Hrachovcová-Herčíková odešla před časem do ústraní. Žádné večírky, žádné televizní a filmové nabídky. Kromě divadla Kateřina vše odmítala. Důvod? Zbláznila se do práce na vererinární klinice v Horoměřicích, kterou vlastní její manžel Jan Herčík. Z herečky se stala veterinární sestra, asistovala denně u operací a trávila tam celé dny.  

Naposledy Hrachovcová excelovala před lety jako moderátorka televizního pořadu Prásk. Nyní se do televize vrací. Podle informací Novinek by měla moderovat nový pořad na televizi Barrandov s pracovním názvem Šedesátka. Půjde o lifestylový pořad, který se bude vysílat každý den.

Hrachovcová prošla náročným konkurzem, o moderování pořadu bojovaly také Agáta Hanychová, Hana Mašlíková, Simona Krainová a další. Bývalá moderátorka Prásku zvítězila společně s moderátorkou Kateřinou Kristelovou. Obě Kateřiny se v pořadu budou coby průvodkyně střídat. A budou si podobné jako vejce vejci. Obě prodělay změnu image, jsou z nich blondýny ostříhané na mikádo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám