Hlavní obsah

Zpěvačka Fergie si přejídání kvůli roli naplno užívala

Londýn

Fergie v rámci tělesné hygieny tráví každý týden v posilovně celé hodiny a má tak stále vypracovanou štíhlou postavičku. Na několik týdnů si ale mohla dát pohov a užívat tloustnutí. Kvůli roli v muzikále Nine musela totiž přibrat osm kilogramů.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Fergie dennodenně cvičí a má tak stále skvělou postavu, díky nové roli v muzikálu Nine si však mohla dovolit přejídání a náramně si to užívala.

Článek

A přejídání bez pohybu si nesmírně užívala. „Milovala jsem to!“ vzpomíná dnes na rozkošné období.

„Bylo velmi snadné přibrat a byla to zábava, milovala jsem to. Jedla jsem smažená jídla, úplně všechno a nemusela vůbec cvičit.

Nestarala jsem se o nic, dokonce jsem na to ani nemyslela. Bylo to úžasné. Bylo to nejdelší období mého života, kdy jsem tak žila, myslím od střední školy,“ pochvalovala si členka skupiny Black Eyed Peas.

Jenže po poslední klapce se musela Fergie do posilovny vrátit. „Ale když jsem začala cvičit, byl to velký problém a taky se potom do toho zpět dostat. Docela mi to trvalo, než jsem se psychicky zpátky dostala do té rutiny. Tak mám teď trenéra, což je super, motivuje mě,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám