Hlavní obsah

Keiře Knightleyové grafici znovu zvětšovali prsa, nyní to ale přehnali

Není to tak dlouho, kdy si sama Keira Knightleyová stěžovala na to, že grafikové přehnali zvětšení jejího poprsí ve filmové upoutávce. Tehdy zvětšili Keiřiny áčkové košíčky na nereálná céčka. Avšak ani tehdy nepůsobila celá úprava ve Photoshopu tak nereálně, jako je tomu nyní v reklamě na parfém Coco Mademoiselle od značky Chanel.

Článek

Jak to tak bývá, upoutávky na filmy musí být dokonalé a žádné nedokonalosti se nepromíjí. Grafici nejspíš berou za vadu na kráse i plochou hruď, a tak si ji aspoň v grafickém programu vzali do parády a rapidně ji známé britské herečce zvýraznili.

Podle listu Daily Tegraph nové snímky pro Coco Chanel odpůrce digitálního vylepšování ještě více provokují. Chris Bickmore, expert na digitální pozměňování fotografií, říká, že prsa nejsou to jediné, co bylo na reklamní fotografii vylepšeno.

"Rozhodně jí vylepšili i tvář. Není na ní ani stopa po vráskách. Bělmo očí bylo dál vyběleno a nemá žádné vrásky ani na krku, po těle. Dokonce ani na hřbetu ruky, kde rozhodně nějaké mít musí. K prsům byly dodány stíny, aby vypadala kulatější a pevnější. Také jim editor přidal na velikosti," dodává Chris Bickmore.

Reklama

Související témata:

Související články

Hvězdě Pirátů z Karibiku nahota nevadí

Britská herečka Keira Knightleyová si milostné scény při natáčení filmu užívá, zejména když při nich musí i něco svléct. Má totiž pocit, že takové scény...

Výběr článků

Načítám