Hlavní obsah

Miss ČR Lucie Králová porodila syna Richarda

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá Miss ČR Lucie Králová porodila druhého syna. Richard po narození měřil 52 centimetrů a vážil 3,60 kilogramu. Ze zdravotních důvodů si při porodu Lucie nemohla ulevit epidurální anestezií.

Článek

Porod byl uměle vyvolaný, kontrakce začaly Lucii v deset hodin ráno a v jednu hodinu odpoledne šťastná Králová porodila druhého syna. "Užila jsem si to se vším všudy. Těsně před porodem jsem se dozvěděla, že mi ze zdravotních důvodů jako těhotenské diabetičce není možné aplikovat epidurální injekci," vysvětlila Králová.

"Porodu jsem se tentokrát více bála, ale myslím, že jsem to i k mému překvapení skvěle zvládla. Jsem šťastná, že máme zdravého druhého kluka a že porod proběhnul bez komplikací," prozradila Lucie. Tatínek Zdeněk Kaufmann byl i u prvního porodu, takže měl "natrénováno"a byl Lucii oporou i tentokrát.

"Jsem na Lucii pyšný, při porodu byla velmi statečná," řekl šťastný otec. "Strašně děkuju MUDr. Petru Velebilovi. Pan doktor je pro mě absolutní odbornou i lidskou oporou a pokud budu ještě někdy rodit, tak jedině za jeho asistence," dodala šťastná maminka.

Královou by z Ústavu pro péči o matku a dítě měli propustit příští týden v pondělí. Doma na ni už čeká prvorozený syn Robert (2,5 roku)

Reklama

Výběr článků

Načítám