Hlavní obsah

Hanychová vyhrála tučnou sázku, měsíc se nedotkla alkoholu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Paris Hilton Agáta Hanychová vyhrála sázku. Vsadila se o 150 tisíc korun, že se měsíc nedotkne alkoholu. A vydržela! Za odměnu se opila do němoty.

Článek

"Byla to fuška, ale zvládla jsem to. Každý ví, jak jsem na prachy, o tolik peněz bych se nepřipravila. Skončilo to ve středu o půlnoci a hned pak jsem začala pořádně pařit a šíleně se opila. Dnes je mi celý den šíleně zle, " řekla Novinkám Hanychová.

Agáta dokonce abstinovala na týdenní dovolené na řeckém Rhodosu, kde byla se svým přítelem Matoušem Peschkem, se kterým randí tři měsíce. "Byla to naše první dovolená a nerozešli jsme se," směje se Agáta. "Dokonce jsem se ani nehádali a to je u mě co říct," prozradila. Právě řecké víno Retsina jí hodně chybělo. "Matouš mě hlídal, nemohla jsem si dát ani skleničku," vysvětlila. 

Řecký ostrov Rhodos si Agáta oblíbila. Byla tu už před čtyřmi roky na dovolené s tehdejším přítelem Jakubem. "Trošku jiné to bylo. S Jakubem jsme byli v jednohvězdičkovém hotelu, protože jsme neměli peníze a teď jsme si s Matoušem užívali v pětihvězdičkovém luxusu," dodala Agáta, která si dokonce nechala na Rhodosu poprvé v životě propíchnout uši a konečně může nosit náušnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám