Hlavní obsah

Lukáš Hejlík z Ošklivky Katky o rozvodu: Ovce půlit nebudeme

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hvězda seriálu Ošklivka Katka, herec Lukáš Hejlík (28), promluvil o blížícím se rozvodu. S manželkou Veronikou už pět měsíců nežije a čeká ho náročné majetkové vyrovnání. Ovce, které pěstují na biofarmě mu prý zůstanou. Žádné půlení nebude.

Článek

"Manželka se odstěhovala před pěti měsíci. Zůstal jsem na chaloupce u Brna a žena bydlí v brněnském bytě. Dceru si střídáme," řekl Novinkám Hejlík, hvězda seriálu Ošklivka Katka. S manželkou má tříletou dceru Kláru.

Hejlík nyní sám obývá farmu v Říčkách u Brna. Patří k ní velké pozemky, kde Hejlík s manželkou pěstovali společně ovce.  Jak to tedy bude s rozdělením majetku? "Nerad bych o tom mluvil, ale je pravdou, že rozdělení majetku je teď prioritou. Ale nebojte se, ovce půlit nebudeme," vysvětlil se smíchem Hejlík na párty nového butiku v Praze.

"Stavil jsem se, protože jsem měl včera v Praze práci. Jinak nejsem moc večírkový typ a navíc z Brna je to pro mě daleko. Přijel jsem takovým svým stařičkým veteránem, jede maximálně tak sedmdesát a na dálnici nemůže. Takže mi to po okrskách trvalo skoro pět hodin. Bylo to ale skvělý, mám to moc rád," prozradil herec.

Novou partnerku prý zatím nemá a snaží se co nejvíc soustředit na práci. "Hraji v divadle a zrovna včera jsem byl na kamerových zkouškách k novému seriálu, který připravuje Česká televize. Kdyby to vyšlo, byl bych strašně rád, protože scénář to je krásný," dodal Hejlík.

Reklama

Související témata:

Související články

Ošklivka Katka v akci

Hvězdy seriálu Ošklivka Katka - Hanka Křížková, Viola Ottová a Lumír Olšovský se zúčastnily speciální bramborové VIP cooking show, na které připravili...

I ošklivka Katka bojuje za pražské Rock Café

Známý pražský hudební klub Rock Café, jehož existence je ohrožena, pořádá v úterý od 18.00 happening Zachraňte Rock Café aneb pražské květnové rockvstání....

Výběr článků

Načítám