Hlavní obsah

Zpěvák Jiří Korn napodobuje Michaela Jacksona. Nosí roušku přes ústa

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Jiří Korn (56) překvapil na 1. výročí butiku rouškou přes ústa. Nemluvil a k dorozumívání používal tužku a papír. Na party se pak neřešilo nic jiného. Má Korn virózu nebo maskuje novou plastiku?

Článek

Jiří Korn celý večer roušku nesundal. "Chráním se, mám tři dny virózu. Nesmím mluvit, hlasivky musí být v naprostém klidu. V sobotu mám vystoupení, " napsal do bločku na 1. výročí módní značky Korn. Moderátorka a majitelka obchodu Zuzana Belohorcová všechny jeho vzkazy pak do mikrofonu nadšeně četla.

 "Ale proč ta rouška? Není viróza jen záminka? Trošku jsem viděla, jak má pod ní opuchlý ret. Určitě má plastiku," šuškalo se na party. Jiří Korn je známým metrosexuálem. Vyholuje si celé tělo, extrémně dbá na hygienu a vyžívá se v módě. Plastika by tak u něj nebyla tak nečekaná. 

Na party dorazila také Miss ČR Zuzana Jandová. Zdržela se ale jen chvíli.

"Mám dneska dvaadvacáté narozeniny, tak to s přítelem jdeme oslavit," vysvětlila. Nechyběla řada dalších známých tváří. Přišel herec Lukáš Hejlík, missky Agáta Hanychová, Bára Kolářová, Mirka Košťanová nebo Lili Sarah Fischerová. Ta důrazně popřela spekulace médií o jejím novém vztahu se zpěvákem Ondřejem Rumlem. "Nechodíme spolu. Jsme velcí kamarádi a to je všechno," řekla Novinkám. 

Reklama

Související články

Korn: Ozzy zpívá falešně? Nevadí

Kapela Korn vystoupí v úterý v Praze a baskytarista Fieldy v rozhovoru s Právem mluví o jejich hudbě i o falešném zpěvu rockového dinosaura Ozzyho Osbourna.

Korn potvrdili v Praze výjimečné postavení

Úterní vystoupení Korn v hale hokejové Sparty na pražském Výstavišti potvrdilo výjimečné postavení této americké kapely na současné scéně. Podílejí se na něm...

Výběr článků

Načítám