Hlavní obsah

Herečka Tereza Kostková bude novou tváří v Ordinaci

– Praha

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (33) se má stát novou hvězdou Ordinace v růžové zahradě. Její postava lékařky Moniky Mandlové se bude řídit starým latinským heslem Carpe Diem - Užij si dne. Ale má i svá tajemství. A není jich zrovna málo.

Článek

"Nechte se tou rolí překvapit. Je to velmi zajímavá lékařka, která příliš nerespektuje společenské konvence. Je skvělá ve svém povolání, je vášnivá milenka a neúnavná sportovkyně. Ženy ji nenávidí, muži milují," říká Tereza a dodává: "Jako každá správná žena je ženou s tajemstvím. To její rozhodně neprozradím."

Tereza je opravdu tajnůstkářka. Dlouhou dobu tajila i to, že v České televizi bude uvádět pěvecké klání Duety, které nahradí StarDance, spolu s Alešem Hámou (35). "Ale teď už to stejně všichni vědí," směje se.

A do třetice tají, proč pořád hubne. Z vnadné krásky se postupně stává vyhublou modelkou. Že by kvůli štítné žláze, která ji po léta už zlobí?

"Všichni mi teď říkají, že jsem moc zhubla. Asi to bude spíše než nemocí tím, že se nepřejídám. A jako každá žena po dítěti se neválím. Mám asi větší výdej energie než příjem kalorií," myslí si.

Nic víc Tereza nechce prozradit. Své tajemství si nechává pro sebe a prý si užívá prázdnin. "Jsme s manželem v Praze, jen objíždíme babičky a dědečky. Byli jsme také v Krkonoších. Odpočíváme, ale rozhodně se nenudíme," tvrdí.

Reklama

Výběr článků

Načítám