Hlavní obsah

Dvanáctinásobné těhotenství si Tunisanka zřejmě vymyslela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvrzení třicetileté Tunisanky, že čeká dvanácterčata, je zřejmě velký klam. Podle tuniského ministerstva zdravotnictví je "na víc než 99 procent" jisté, že žena má psychické problémy a dvanáctinásobné těhotenství si vymyslela. Žena ve středu opět odmítla podstoupit lékařské testy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V městské nemocnici v Gafse ve středním Tunisku, kde žije, žádné záznamy o jejím těhotenství neexistují. Žádný lékař z této nemocnice ji nikdy nevyšetřoval.

O jejím údajném stavu pochybuje už i její právník poté, co mu klientka odmítla ukázat snímek z ultrazvukového vyšetření. Zdravotní odborníci tvrdí, že dvanáctinásobné těhotenství téměř není možné.

Žena údajně po několika neúspěšných těhotenstvích podstoupila umělé oplodnění. Tvrdí, že čeká šest holčiček a šest chlapečků. A je prý odhodlaná porodit je přirozenou cestou.

Odborníci nevylučují, že žena možná trpí zdánlivým těhotenstvím. Věří tomu, že je těhotná a dokonce se u ní mohou objevovat příznaky s tím spojené, například zvětšující se břicho, ztráta menstruace či pocit, že se jí v útrobách plod pohybuje.

Pokud by žena děti skutečně čekala a nakonec i porodila přirozenou cestou, pak by překonala rekord matky z australského Sydney, která v roce 1971 porodila devět dětí - nepřežilo z nich ale ani jediné.

Před sedmi měsíci Američanka Nadya Sulemanová porodila osmerčata. Ta ale lékaři přivedli na svět císařským řezem.

Reklama

Související články

Tuniská učitelka čeká dvanácterčata

Dvanácterčata očekává třicetiletá Tunisanka, která se prodělala speciální léčbu poté, co předtím během dvou let dvakrát samovolně potratila. Rodička, jejíž...

Výběr článků

Načítám